Facebook

Sweden

Event och seminarier i Sverige

Universum ordnar varje år ett flertal event och seminarier för att inspirera och sprida kunskap inom employer branding. Vi har hittills haft nöjet att locka till oss flera av de främsta nationella och internationella experterna inom området som berättat om sina erfarenheter från framgångsrika och innovativa företag som lyckats med sina employer branding-utmaningar.

Universums  flagskeppsevent Universum Awards, med fokus på employer branding mot studenter, går varje år av stapeln tidig vår. Vid detta tillfälle presenterar vi resultaten från FöretagsBarometern och de mest attraktiva arbetsgivarna bland landets högskole- och universitetsstudenter presenteras.

Talent Excellence Summit & Awards, som arrangeras på hösten, ligger fokus istället på yrkesverksamma akademiker, young professionals, och deras preferenser vad gäller karriär och arbetsgivare presenteras.

Utöver dessa event ordnar Universum med jämna mellanrum frukostseminarier och forum, alltid med employer branding högst på agendan och alltid i syfte att inspirera och hjälpa företag och organisationer att nå sina mål.

För att läsa mer, samt anmäla dig till något av våra kommande events, vänligen klicka nedan.

 

» Universum Awards  » Talent Excellence  » Frukostseminarier