Facebook

Employer branding-seminarier

 

SBA_Logga

 

 

 

 

Hur kan du bli Sveriges bästa arbetsgivare? Välkommen på ett inspirerande seminarium!

I takt med att konkurrensen om talangerna hårdnar blir det allt viktigare för en arbetsgivare att inte bara lyckas attrahera och rekrytera talangerna, utan att också kunna skapa engagemang hos medarbetarna och få dem att vilja stanna kvar.

Medarbetarna är en organisations viktigaste tillgång och kan ge den en avgörande fördel gentemot dess konkurrenter. Nöjda och motiverade medarbetare bidrar inte bara till organisationens framgång genom att prestera på topp utan är också viktiga ambassadörer för att rekrytera nya talanger.

Men hur gör man då som arbetsgivare för att skapa engagerade medarbetare och få dem att stanna kvar i organisationen?

Den frågan står i fokus när Universum tillsammans med Metrojobb bjuder in till ett seminarium på temat Sveriges bästa arbetsgivare. Vi gästas av Erik Ringertz, vd på Netlight, som tidigare i år utsågs till Årets chef. Erik delar med sig av hur Netlight jobbar för att skapa engagerade medarbetare som ständigt utvecklas och hur han genom sitt ledarskap skapar en kultur som attraherar rätt talanger. Vi får även lyssna till Grete Solvang Stoltz, HR-direktör på LKAB, som berättar hur de jobbar för att skapa nöjda medarbetare som presterar på topp.

Vi presenterar dessutom de färska resultaten från undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare. Vilka toppar rankingen i år?

Efter seminariet bjuder vi på plockmat och dryck och ger dig möjlighet att nätverka med de andra deltagarna!

ANMÄL DIG HÄR!

Varmt välkommen!

DATUM OCH TID
Den 17 november 2014
Seminarium kl. 16-18
Mingel med plockmat och dryck 18-19

PLATS
Scandic Grand Central, Kungsgatan 70, Stockholm

 

Seminariet är kostnadsfritt, men om du uteblir utan att ha avanmält dig senast 24 timmar innan tvingas vi ta ut en no show-avgift på 250 kr.