Facebook

Talent Excellence Summit

På dagens arbetsmarknad är det talangerna som sätter agendan. Hur säkerställer du att ni som arbetsgivare lockar till er och behåller de talanger som är avgörande för er framtida framgång?

Ett starkt employer brand är en förutsättning för att ni ska lyckas med detta. Det i sin tur kräver en tydligt utformad och starkt förankrad employer branding-strategi. Men vilka steg måste man gå igenom för att ta fram den strategin? Hur förankrar man den internt och hur synkroniserar man den med sin affärsplan för att säkerställa att tillgången på talanger tillfredsställer företagets behov på lång och kort sikt?

Detta kommer vi att diskutera på Talent Excellence Summit den 8 oktober, höstens mest inspirerande seminarium inom HR och employer branding. Vi möts för att diskutera hur man tar fram, förankrar och implementerar en optimal employer branding-strategi – ett måste för dig som jobbar med strategiska HR-frågor, employer branding och kommunikation.

Kostnad för deltagande är 2 495 kr exkl. moms för en person eller 3 795 kr exkl. moms för två. Antal platser är begränsat, så anmäl dig i tid.

ANMÄL DIG HÄR!

SEMINARIEPROGRAM

11.30-12.00     Registrering och lätt lunch

12.00-12.15     Välkomna till Universums Talent Excellence Summit 2014!
Sara Sterner och Karin Johansson, Universum.
Susanne-Grossauer 150x150
12.15-12.45     The Fight for Brainpower – Framtidens trender på talangmarknaden
Vilka trender och förväntningar ser vi bland talangerna? Vilka utmaningar kommer ni att stöta på i ert employer branding-arbete, och hur ska ni möta dem? Susanne Grossauer, Employer Branding Specialist på Universum, förutspår kommande trender och presenterar de färska resultaten från KarriärBarometern 2014.

Anna_Liselotte_Heidie_Sara 72x7212.45 -13.15    Vem behöver vi om tio år? Vikten av att spana in i framtiden för att kunna fatta rätt beslut idag
Tillsammans med Anna Collin, Head of Employer Branding på SEB, Liselotte Andersson, HR Business Partner Employer Branding, Corporate Culture and Diversity på E.ON och Heidie Vad-Schütt, Employer Branding Specialist på Sandvik  diskuterar Universums Sara Sterner  hur man specificerar sina framtida talangbehov för att uppnå organisationens långsiktiga affärsmål.

Evelina_farg-1 150x15013.30-14.00     Medarbetarna är vårt företag – hur Centigo kommunicerar internt och externt utifrån sina värderingar
Evelina Wallers, Associate Partner på Centigo, berättar om hur kultur och värderingar styr Centigos verksamhet. Hon avslöjar hur Centigo engagerar och motiverar medarbetarna som blir företagets främsta ambassadörer – både gentemot kunder och gentemot framtida medarbetare.
Louise_Borglung_Hilanders 72x72
14.00-14.30     Kommunicera rätt!
Var, hur och när ska du kommunicera med din målgrupp? Hur lägger du upp en kommunikationsplan för att skapa maximalt genomslag? Louise Borglund, marknadschef på Hilanders, leder gruppdiskussionen och guidar oss genom kommunikationsdjungeln.

Ann Ericsson 150x150
15.30-16.00     Vinn kampen om talangerna genom storytelling
Ann Ericsson, Head of employer branding, Recruitment and Attraction på Skanska, avslöjar hur Skanska arbetar för att locka till sig de bästa talangerna genom att berätta hur man som medarbetare bidrar till ett bättre samhälle.

Bild pressa experterna 72x7216.00-16.30     Pressa experterna – eftermiddagens talare ställs mot väggen och svarar på dina frågor
Hur jobbar de bästa med employer branding? Vad är viktigast att fokusera på för att nå önskat resultat? Vilka är deras bästa tips, och vilka fällor ska man undvika? Här har du möjlighet att grilla dagens talare och ställa de frågor du aldrig annars fått chansen att ställa.

Bild Katarina 150x15016.45-17.45     Den beslutsfattande hjärnan!
Hur kan vi lära oss fatta rationella beslut? Hur driver vi vår egen utveckling för att våga pröva nya saker och därmed kunna uppnå våra mål? Hjärnforskare Katarina Gospic berättar vad som händer i hjärnan när vi fattar beslut och hur vi blir lurade av vår egen hjärna. Hon kommer även ge dig tips om vilka verktyg du kan använda för att styra ditt eget och andras beteende i önskad riktning.

ANMÄL DIG HÄR!

TILLBAKA TILL STARTSIDAN

 

Kontakta karin.johansson@universumglobal.com om du har några frågor.