- Skip to main content

Universum Awards - Students Ranking

Thursday 21st April, 2:00 PM - 11:00 PM CEST

Stockholm, Sweden

Universum Awards – Students Ranking

Den 21 april är det dags att presentera resultatet över Sveriges Mest Attraktiva Arbetsgivare bland studenter på Universum Awards. Resultatet är en del av Sveriges största och mest omfattande talangundersökning.

Eventet kommer ta plats i central Stockholm där vi delar med oss om talangmarknadens senaste karriärpreferenser och kommande trender för att du som arbetsgivare ska kunna attrahera och behålla de vassaste talangerna.

I år tar Universum Awards plats på Nalen i Stockholm. Under dagen välkomnas du till Employer Branding Forum för breakout-sessions med inspirerande föreläsare. Det blir en konferens full av inspiration och diskussion. Dagens tema är The future of work och vi ser framåt för att diskutera kommande trender. En mer detaljerad agenda kommer inom kort.

På kvällen öppnar vi dörrarna till Universum Awards där Sveriges Mest Attraktiva Arbetsgivare 2022 ska koras! Det kommer då serveras festlig mat och dryck, och scenen kommer gå varm med underhållning. Dress for success och kom på årets hetaste gala!

Här finns även möjlighet att interagera med alla talare direkt under dagen och kvällen. Du får dessutom träffa två av de mest framgångsrika och attraktiva arbetsgivarna som delar med sig av sina erfarenheter och tillvägagångssätt för att nå toppen.

Är du intresserad utav att delta och vill vara uppdaterad med det senaste nyheterna samt ha förtur till anmälan kan du fylla i dina kontaktuppgifter nedan för att hamna först i kön för att få inbjudan!

Pass på och säkra din plats till eventet nedan – det här vill du inte missa