2018 Opiskelijoiden työnantajakuvatutkimuksen tulokset ovat valmiit

Universumin Suomessa vuosittain toteuttaman opiskelijoiden työnantajakuvatutkimuksen tulokset ovat nyt valmiit.

Vuonna 2018 suurin osa korkeakouluopiskelijoista haluaa monipuolisiin työtehtäviin kotimaisiin pörssiyrityksiin. Tutkimukseen vastaamisen käytettiin keskimäärin 26minuuttia, joten saimme kerättyä hyvin monipuolisesti tietoa opiskelijoiden odotuksista työelämää kohtaan sekä siitä millaisia konkreettisia mielikuvia heillä on suomalaisista työnantajista. Yksi mielenkiintoinen yleisen tason havainto oli se, että kaikesta start-up pöhinästä huolimatta vain alle 5 prosenttia haaveilee yrittäjyydestä tai työstä start-upissa. Se mitä ihanteelliselta työnantajalta aivan eniten opiskelijat tänäkin vuonna haluavat, on monipuolisia työtehtäviä.

Löydät lisää tietoa opiskelijatutkimuksen ylätason tuloksista osoitteesta www.universumglobal.com/finland
Pressitiedote löytyy täältä.

Jos organisaationne ei ole vielä ostanut tarkempaa analyysia teille tärkeästä opiskelijaryhmästä tai omasta työnantajakuvastanne, olethan yhteydessä vaihtoehtojen läpikäymiseksi.

Autan mielelläni missä tahansa kysymyksissä.