Universum Awards 2019

Lämpimästi tervetuloa vuoden 2019 Universum Awardseihin!

15.5. on taas aika palkita vuoden Ihanteelliset työnantajat Universum Employer Branding Forumin ja Universum Awardsin merkeissä.

Employer Branding Forumissa kuulet yhteenvedon Universumin opiskelijatutkimuksen tuloksista (Mika Sallinen), muodostat näkemyksen employer brandingin tämän hetken trendeistä ja tulevaisuudesta (Claes Peyron, Richard Mosley), sekä sukellat syvemmälle itseäsi kiinnostavaan aihealueeseen break out -sessiossa. Forumin päättää Lundian toimitusjohtaja Michaela von Wendt, joka kertoo työnantajakuvan merkityksestä osana koko yrityksen strategiaa.

Forumin jälkeen julkistamme vuoden 2019 opiskelijatutkimuksen tulokset ja vuoden ihanteellisimmat työnantajat Universum Awardsissa. Tänä vuonna nostamme esiin kaikkien kategorioiden parhaiden lisäksi myös tuloksissa kovinta nousua tehneet työnantajat.

Palkinnonjaon jälkeen on oivallinen mahdollisuus rentoutua, verkostoitua ja nauttia buffet-illallisesta.

Lämpimästi tervetuloa Scandic Hotel Park!

Ilmoittaudu tästä!