Universum är ledande inom arbetsgivares varumärkesutveckling baserat på outtömliga mängder marknadsundersökningar. Med över 25 års erfarenhet och kontor över hela världen har vi möjlighet att hjälpa multinationella bolag med att hitta och attrahera talanger. Vi hjälper er få en bättre arbetsstyrka, helt enkelt.

Strategisk employer branding – så sätter du målen, tar fram planen och mäter resultatet

Frukostseminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Att bygga och utveckla ett framgångsrikt employer brand kräver en tydligt utformad och starkt förankrad employer branding-plan, med noggrant satta och mätbara mål. Hur sätter man egentligen dessa mål? Hur mäter man utvecklingen? Hur förankrar man planen internt och hur synkroniserar man den med sin affärsplan för att säkerställa att tillgången på talanger tillfredsställer företagets behov på lång och kort sikt?

I takt med att employer branding blir en allt mer strategisk fråga, och involverar aktörer från flera funktioner i organisationen, blir dessa frågor allt viktigare.

Universum bjuder därför in till kostnadsfria frukostseminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö, som fokuserar på detta ämne. Vi gästas av talare från några av Sveriges största företag som delar med sig av erfarenheter, best practices och inspiration för hur man på ett framgångsrikt sätt lyfter employer branding-frågan till en strategisk nivå.

I Stockholm gästas vi av Birgitta Mortensen, Employer Branding Director på TeliaSonera. I Göteborg inspireras vi av Sara Axling, People & Employer Brand Strategy Manager på Volvo Car Corporation. I Malmö delar Liselotte Andersson, Employer Branding, Corporate Culture and Diversity Manager på E.ON, med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

För att ytterligare öka intresset för ett mer strategiskt employer branding-arbete uppmanar vi dig att sprida inbjudan till kollegor eller bekanta som är intresserade av ämnet!

» ANMÄL DIG HÄR!

Vi önskar dig och dina kollegor varmt välkomna!

 

STOCKHOLM

24 september kl. 8.00-9.30 (frukost serveras från 7.30)

Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57A

 

GÖTEBORG

25 september kl. 8.00-9.30 (frukost serveras från 7.30)

ETT, Kungsportsavenyn 1

 

MALMÖ

26 september kl. 8.00-9.30 (frukost serveras från 7.30)

Scandic Triangeln, Triangeln 2

 

Sista anmälningsdag är den 16 september. Antal platser är begränsat, så anmäl dig i tid.

Seminariet är kostnadsfritt. Om du får förhinder, vänligen avanmäl dig senast 24 timmar innan seminariet, annars tvingas vi ta ut en avgift på 250 kr för att täcka kostnaderna.