Universum är ledande inom arbetsgivares varumärkesutveckling baserat på outtömliga mängder marknadsundersökningar. Med över 25 års erfarenhet och kontor över hela världen har vi möjlighet att hjälpa multinationella bolag med att hitta och attrahera talanger. Vi hjälper er få en bättre arbetsstyrka, helt enkelt.

Behöver man verkligen ett employer value proposition?

Attraherar ni rätt kandidater? Får ni in tillräckligt många ansökningar? Sticker ni ut från mängden i jakten på talangerna? Och stannar de som ni lyckats rekrytera kvar hos er?

Allt fler arbetsgivare inser att den bild talangerna har av dem som arbetsgivare inte nödvändigtvis stämmer överens med verkligheten. I vissa fall vet inte arbetsgivaren själv vad man vill stå för och vilken bild av sig själv man vill kommunicera. I andra fall har man en tydlig bild av vad man vill erbjuda, men det stämmer inte överens med hur de nuvarande medarbetarna uppfattar en som arbetsgivare.

För att nå ut till rätt talanger på rätt sätt med rätt budskap behöver man utveckla och implementera sitt employer value proposition, sitt unika arbetsgivarerbjudande, som ska vara attraktivt, sant, trovärdigt, särskiljande och hållbart. Men vad är det egentligen? Varför är det viktigt att ha ett? Och hur tar man fram ett employer value proposition som tydligt visar vad ni erbjuder era medarbetare?

Dessa frågor svarar vi på i samband med ett frukostseminarium i Stockholm den 11 april. Baserat på många års erfarenhet av att ta fram employer value propositions, både i Sverige och globalt, ger Universums globala konsultchef Karl-Johan Hasselström och seniorkonsult Nick Carlsson oss insikter i hur man på bästa möjliga sätt arbetar fram och definierar sitt unika arbetsgivarerbjudande.

ANMÄL DIG HÄR!

På ett uppföljande frukostseminarium i Stockholm den 9 maj kommer vi att fortsätta diskussionen kring vikten av att ha ett employer value proposition, hur man förankrar det i organisationen, och hur man implementerar det i all sin kommunikation. Mer information om detta kommer inom kort, men självklart kan du anmäla dig redan nu.

Varmt välkommen!

 

Tid: Kl. 8.00-9.30 fredagen den 11 april. Frukost serveras från kl. 7.30.

Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm

ANMÄL DIG HÄR!

Vidarebefordra gärna inbjudan till eventuella kollegor som är intresserade av ämnet!

Seminariet är kostnadsfritt, men om du uteblir utan att ha avanmält dig senast 24 timmar innan tvingas vi ta ut en no show-avgift på 250 kr.

Under våren kommer vi att erbjuda liknande seminarier i Göteborg och Malmö, mer information samt inbjudan kommer inom kort.