Universum är ledande inom arbetsgivares varumärkesutveckling baserat på outtömliga mängder marknadsundersökningar. Med över 25 års erfarenhet och kontor över hela världen har vi möjlighet att hjälpa multinationella bolag med att hitta och attrahera talanger. Vi hjälper er få en bättre arbetsstyrka, helt enkelt.

Ny Webinarserie

Under kommande månaden så kommer vi från Universum presentera en kostnadsfri webinarserie i tre delar kring olika områden inom Employer Branding. Du kommer få möjligheten att lyssna till olika experter inom de olika områdena som varje dag jobbar med våra 1700 kunder över hela världen. Oavsett vilket område inom Employer Branding du är intresserad av kommer de diskuteras i webinaren. Webinaren kommer kretsa kring:

Webinar 1:  How to Use data to Understand Your Employer Brand

Webinar 2: Take control of your Employer Brand – Unlocking Your EVP.

Webinar 3: Activate and Evaluate Your Brand on Social Media

Läs mer och anmäl dig här.