Universum är ledande inom arbetsgivares varumärkesutveckling baserat på outtömliga mängder marknadsundersökningar. Med över 25 års erfarenhet och kontor över hela världen har vi möjlighet att hjälpa multinationella bolag med att hitta och attrahera talanger. Vi hjälper er få en bättre arbetsstyrka, helt enkelt.

Universum Spring Awards 2019

Nu är det dags för Universum Spring Awards 2019!

För andra våren i rad samlar vi några av Sveriges främsta organisationer inom Employer Branding för att diskutera ämnet, hylla några av de mest framstående samt nätverka. Till skillnad från Universum Awards som fokuserar på rankingen från FöretagsBarometern så handlar Universum Spring Awards om de företag och personer som sticker ut med sitt Employer Branding-arbete.

Dagen kommer fokusera kring vad några av de vassaste arbetsgivarna gör för att sticka ut och hur de arbetar för att nå sin specifika målgrupp.

Under kvällen bjuder vi på en härlig middag, tillsammans med underhållning. Avslutningsvis finns det möjlighet att runda av dagen med ett glas på den vackra terrassen.

Klicka här för att anmäla dig och dina kollegor!

Varmt välkommen till Scandic Foresta!