Facebook

Universum Awards 2014

Universum Awards 2014

Universum Awards 2014

SUOMEN TULEVAISUUS RAKENNETAAN NYT. OLETKO SINÄ MUKANA?

Lämpimästi tervetuloa Universum Awards 2014 –seminaariin 6.5.2014 Kulttuuritehdas Korjaamolle!

Aamiaisseminaarissa 6.5.2014 suuntaamme katseet eteenpäin. Meille tarjoillaan mielenkiintoisia näkökulmia ja tutkimustuloksia suomalaisten talent-markkinoiden tulevaisuudesta. Minkälaisia muutoksia yksilöt ja organisaatiot tulevat kohtaamaan seuraavan kymmenen vuoden aikana? Minkälaisilla taidoilla, tiedoilla ja asenteilla rakennamme suomalaisten organisaatioiden ja yhteiskunnan kilpailukykyä tulevaisuudessa?

Seminaarissa kuulemme Universumin asiantuntijoiden ja mielenkiintoisten vieraspuhujien esityksiä, palkitsemme Vuoden Opiskelijat ja paljastamme tuoreen opiskelijatutkimuksen tulokset: Suomen ihanteellisimmat työnantajat 2014.

Aika: 6.5.2014 klo 9-11:30, ovet avataan 8:15
Paikka: Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 A-B (
www.korjaamo.fi)

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi tapahtumaan. Ilmoittautumisesi jälkeen lähetämme sinulle vahvistusviestin sähköpostiin, josta näet vielä tarkemmat lisätiedot.

Huomaathan, että tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta käyttämättömästä paikasta laskutamme 90€ (alv 0%). Paikkoja on rajoitetusti ja halukkaita paljon, joten ilmoittauduthan nopeasti! Nähdään Korjaamolla!