Tulossa: Syksyn Talent Forum -opiskelijatapahtumat!

Tulossa: Syksyn Talent Forum -opiskelijatapahtumat!

Talent Forum on vuorovaikutteinen kohtaamispaikka, jossa noin 40-60 valittua Universumin Talent-verkoston jäsentä ympäri Suomen eri korkeakouluista kohtaavat ja oppivat lisää 3-4 kiinnostavasta työnantajasta. Opiskelijat on valittu tapahtumaan yritysten toiveiden pohjalta ja opiskelijat tapaavat yrityksiä kolmessa workshopissa, jossa vuorovaikutteisuus mahdollistetaan case-ratkaisun ja inspiraatioluentojen muodossa. Tämän lisäksi tapahtuma on loistava mahdollisuus verkostoitua aamiaisen, lounaan ja after work –kuohuviinien merkeissä.

Seuraavat tapahtumat:

  1. Digi Talent Forum – 29.9.2017 Scandic Simonkentässä
  2. Trainee/Internship Talent Forum – marraskuussa 2017 Helsingissä (paikka ja aika vielä varmistumatta)