7 TAPAA TUHOTA TYÖNANTAJAKUVASI – MITEN TAPAT TYÖNANTAJAKUVASI

 

 
Download the eBook »

Me Universumilla käytämme paljon aikaa siihen, että me autamme kumppaneitamme rakentamaan ja muokkaamaan työnantajakuvaansa. Työ on aina antoisaa ja molempia osapuolia kehittävää.

Meillä on kuitenkin suurempi missio: haluamme kasvattaa työnantajakuvatekemisen asemaa suomalaisissa yrityksissä ja sitä kautta vahvistaa Suomen kilpailukykyä kansainvälisestikin. Tämän mission saavuttaaksemme tulemme tänä vuonna tekemään entistä enemmän töitä osaamisemme ja kokemuksemme jakamiseksi eri väyliä myöden. Tulemme kutsumaan teitä seminaareihin, webinaareihin ja julkaisutilaisuuksiin entistä useammin. Lisäksi tuotamme paljon materiaalia eri työnantajakuvatekemisen näkökulmista ja osa-alueista.

Joskus on kuitenkin myös hyvä katsoa asioita vähän toisesta kuvakulmasta, ja kääntää asiat päälaelleen. Siksi päätimme julkaista nyt heti vuoden alkuun videot seitsemästä kuolemansynnistä, joilla varmasti tapat työnantajakuvasi. Eli millä keinoilla voit varmistaa sen, että epäonnistut työnantajakuvasi rakentamisessa? Videot on tehty kieli poskessa, joten suhtauduthan niihin sopivalla määrällä huumoria. Yhtäkään HR henkilöä ei vahingoitettu videoiden kuvauksissa.

 

Close