Universum är ledande inom arbetsgivares varumärkesutveckling baserat på outtömliga mängder marknadsundersökningar. Med över 25 års erfarenhet och kontor över hela världen har vi möjlighet att hjälpa multinationella bolag med att hitta och attrahera talanger. Vi hjälper er få en bättre arbetsstyrka, helt enkelt.

Universum och SiS ärades med silverpokal i Magnet Awards!

Yes, det rådde feststämning under Magnet Awards-galan den 29e november. Runt 250 personer från branschen hade samlats på At Six för att ta del av Sveriges främsta arbetsgivarkommunikation. En namnkunnig jury med 45 representanter från näringsliv, byråer, högskolevärld, HR- och marknadssidan hade lagt över 90 tävlingsbidrag på guldvåg.

I tävlingskategorin “Öppen klass” tog Universum och kunden Statens Institutionsstyrelse silvret för kampanjen “Det gäller livet”. Bakom pallplatsen låg en närstrid om guld och silver där endast en juryröst skiljde ettan och tvåan åt.

Juryns motivering: “Med starka känslor och ett gediget hantverk bygger kampanjen stolthet hos medarbetarna och väcker intresset hos oss som inte tidigare kände till det viktiga jobb de gör.”

På bild till vänster ser vi glada Annika Skoog från SiS som just ärats med silverpokalen i Magnet Awards för Employer Branding-konceptet: “Det gäller livet”.